View profile

Pieter's Post - Hollywood's Blacklist 🎬

Revue
 
 

Pieter's Post

July 13 · Issue #111 · View online
The best of the web, straight to your inbox.

Hoi! Mocht het van pas komen dan weet ik nu wat alle knoppen van een F-15 straaljager doen. Een Russische SU-35 jet is ook leuk want die kan dit 🛩.
De NS voelt toch een beetje als een bedrijf van alle Nederlanders. Hoe het daar aan toe gaat achter de schermen zie je in de documentaire Missie NS 🚆🎥. De kneuterigheid is aandoenlijk maar tegelijkertijd cringe je ook hard op de kantoortaal die zo ver van de realiteit afstaat. Als je een keer een docu over de NS wilde kijken dan is dit het moment.
Bedrijven proberen op alle manieren Millennials aan te spreken en het wordt steeds bedroevender zoals deze handleiding voor meubels🪑.
Voor de Drum and Bass liefhebbers, hier vind je een thuis stream van Fox Stevenson🥁.
Je kijkt de hele dag naar H264 zonder dat je het door hebt. H264 is de meest gebruikte video codec. Voor iets waar we zoveel naar kijken weten we er maar weinig van. Wat is H264 eigenlijk? H264 is magic.
Hoe vind je een goed script als beginnende executive in Hollywood? Het is als zoeken naar een naald in een hooiberg. Je hoopt altijd een net dat ene script te vinden waarmee je je carrière kan lanceren. Franklin Leonard besloot alle andere beginnende assistenten en executives anoniem te vragen of ze nog goede scripts tegen kwamen en bundelde dit in een Excel en stuurde deze rond. Allemaal in het geheim omdat informatie goud waard is in Hollywood. De lijst bleek erg goed in het voorspellen van Oscar winnaars. Luister naar Planet Money: Hollywood’s Blacklist. 🗒🔈
De oprichter van Patreon verteld in deze keynote over de honderden keren dat hij zijn hart en ziel in zijn werk stopte en faalde. Keer op keer, totdat langszaam maar zeker dingen begonnen te lukken 🎯.
Tot volgende week! Heb jij zelf nog wat leuks gezien of een suggestie? Reageer op deze mail😁.
🌎Nog niet genoeg gezien? Bekijk mijn: Website / Twitter / Instagram
✉️ Mail mij op hello@piet.re of door gewoon op deze email te reageren. 
👨‍💻Samen is alles leuker. Deel Pieter’s Post met een vriend(in)!
Did you enjoy this issue?
If you don't want these updates anymore, please unsubscribe here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Powered by Revue
Written at night 🌕