Bekijk profielpagina

Pieter's Post - 🐶Dogs Obey Commands by Robots 🤖

Revue
 
 

Pieter's Post

8 juni · Editie #106 · Bekijk online
Elke week het beste van het internet in je inbox. In vorige edities leerde je onder andere hoe je met je motor van hier tot Tokyo rijdt, welke Starbucks NOOIT je naam verkeerd spelt en het mysterie van The Death Valley Germans.

Hee!
Deze week ontdekte ik Picl en Cinetree 🎥. Op deze websites kun je filmhuis films online bekijken. Ik was huiverig voor het filmhuis omdat ik het associeerde met papieren rietjes, vermoeiende “cultuur” mensen en bio wortel popcorn🍿. Niks is minder waar, want de films die mij het meest zijn bijgebleven in het afgelopen jaar waren allemaal (op het randje) filmhuis films zoals Broers en Monos. Om je op weg te helpen: For Sama, Stop Filming Us en Instinct staan hoog op mijn lijstje. Bekijk ook Cineville. Het is de Pathé van filmhuizen en je kunt daar ook een pas aanschaffen om onbeperkt naar de film te gaan.
Je kunt weer naar het café🍻. Maar als je voor thuis nog een drankspelletje zoekt probeer Japanese Horse Racing eens. Kies een paard🐴, neem een X aantal slokken die je weer mag uitdelen als jouw paard wint. Maar let op… Japenese Horse Racing is geen gewone paarden race🐎.
Links Links Links
Voor de puzzel fans
Longreads
YEEEEET
YEEEEET
🌎Nog niet genoeg gezien? Bekijk mijn: Website / Twitter / Instagram
✉️ Mail mij op hello@piet.re of door gewoon op deze email te reageren. 
👨‍💻Samen is alles leuker. Deel Pieter’s Post met een vriend(in)!
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Pieter met Revue.
Geschreven in de nacht 🌕