Bekijk profielpagina

Pieter's Post - De man die 14 keer de lotterij won

Revue
 
 

Pieter's Post

6 april · Editie #97 · Bekijk online
Elke week het beste van het internet in je inbox. In vorige edities leerde je onder andere hoe je met je motor van hier tot Tokyo rijdt, welke Starbucks NOOIT je naam verkeerd spelt en het mysterie van The Death Valley Germans.

Hoi!
Er is een constante strijd tussen bedrijf en consument gaande om elkaar te slim af te zijn, daar gaat wel eens wat mis. Zoals de allerslechtste verkoop actie๐Ÿ’ฐ. De man die de lotterij 14 keer won ๐ŸŽŸen het pizza restaurant dat je korting geeft als je een 1 ster recensie plaatst๐Ÿ•.
Iedereen gaat anders met het binnen blijven om. Sommige verlangen terug naar hun dagelijkse gewoonten zoals reizen met de metro๐Ÿš‡. Anderen gaan uit verveling dingen doen zoals the Fresh Prince of The Quarantaine.
Als je nu veel Zoom meetings hebt met het thuiswerken dan weet je dat je een virtuele achtergrond kunt instellen. Dan Crowd gaf hier een creatieve draai aan. Hij maakte een achtergrond waarop hij zelf per ongeluk binnen loopt in zijn eigen meeting.
Het binnen zitten maakt het wel een ideaal moment om oude TV series nog eens te kijken๐Ÿ“บ. Zoals Kenny vs Spenny waarvan alle seizoenen op YouTube staan.
Liever, iets culturelers? Roman Klฤo maakt hele toffe 3D illustraties die zich binnen een vierkant afspelen. Als je wilt gamen kun je deze open source versie van Red Alert eens spelen.
Misschien lees je deze nieuwsbrief wel op de wc. Dat je wc papier voorraad in het geding komt ligt niet alleen aan het hamsteren ๐Ÿงป. Bedrijven halen wc papier doorgaans niet bij de supermarkt maar bij zakelijke leveranciers. Maar nu iedereen thuis is komt alle vraag bij de supermarkten te liggen.
Ondertussen heb je Tiger King op Netflix vast al gezien ๐Ÿ…. Niet alle bizarre details hebben de serie gehaald. Robert Moor maakte eerder al een podcast over Joe Exotic en heeft in deze Twitter thread nog leuke details op een rijtje gezet. De memes over Tiger King zijn ook nog een goede bonus na het zien van de serie.
Tot volgende week!
Het wordt nu heel duidelijk welke van de twee je bent
Het wordt nu heel duidelijk welke van de twee je bent
๐ŸŒŽNog niet genoeg gezien? Bekijk mijn: Website / Twitter / Instagram
โœ‰๏ธ Mail mij op info@pieterboerboom.nl of door gewoon op deze email te reageren.ย 
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ปSamen is alles leuker. Deel het Nieuwsbriefje met een vriend(in)!
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Pieter met Revue.
Geschreven in de nacht ๐ŸŒ•