Bekijk profielpagina

Pieter's Post - Bush Planes in Idaho ✈️

Revue
 
 

Pieter's Post

15 juni · Editie #107 · Bekijk online
Elke week het beste van het internet in je inbox. In vorige edities leerde je onder andere hoe je met je motor van hier tot Tokyo rijdt, welke Starbucks NOOIT je naam verkeerd spelt en het mysterie van The Death Valley Germans.

Hallo hallo!
De terrassen zijn open en Amsterdam komt weer tot leven☀️. Ik verlangde even terug naar vroeger maar Amsterdam in 1922 is dan weer wat overdreven. Recenter werd deze timelapse video van Amsterdam gemaakt.
Als je fintech in de gaten houd was er genoeg te beleven op Twitter deze week. Zerohedge verrees uit zijn as nadat het meer dan een half jaar gebanned was door Twitter.
Ondertussen voert Dave Portnoy van Barstool sports een nieuwe generatie daytraders aan. Het aanteel mensen dat via RobinHood is ingestapt is enorm gestegen. Al helemaal sinds mensen niks te doen hebben met de corona crisis. De meeste zijn rechtstreeks afkomstig van Wall Street Bets. Waarbij het blijkbaar er niet meer toe doet of een bedrijf überhaupt nog waarde heeft. Zoals Hertz dat failliet verklaard is maar waarvan de waarde van het aandeel vervolgens omhoog ging. Het lijkt een spelletje geworden om de meeste idiote acties uit te voeren om te laten zien hoe ver je kunt gaan.
Ach als je alles verliest, Money printer goes brrr dus het komt wel goed (Hier de making-of van deze meme waar veel te veel tijd in zit).
Video’s
Feelgood YouTube kanaal voor elke Nederlander. Joseffa woont in de VS maar als Nederlander heeft ze natuurlijk regelmatig een voorraad drop en hagelslag nodig.
Hoe op sommige Android telefoons een bug ervoor zorgde dat je telefoon onbruikbaar was als je een bepaalde wallpaper instelt.
Met je eigen vliegtuigje de natuur in en tussen twee bergen landen om te barbecuen is wel echt een van de beste manieren om een dag door te brengen.
🌎Nog niet genoeg gezien? Bekijk mijn: Website / Twitter / Instagram
✉️ Mail mij op hello@piet.re of door gewoon op deze email te reageren. 
👨‍💻Samen is alles leuker. Deel Pieter’s Post met een vriend(in)!
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Pieter met Revue.
Geschreven in de nacht 🌕