Bekijk profielpagina

Pieter's Post - Africa (playing in an empty shopping centre)

Revue
 
 

Pieter's Post

18 mei · Editie #103 · Bekijk online
Elke week het beste van het internet in je inbox. In vorige edities leerde je onder andere hoe je met je motor van hier tot Tokyo rijdt, welke Starbucks NOOIT je naam verkeerd spelt en het mysterie van The Death Valley Germans.

Hoi!
Ik ben benieuwd wat voor video’s bij jou constant aangeraden worden door YouTube. Bij mij blijft Toto - Africa (playing in an empty shopping centre) maar terugkomen😂.
Het was een goede week voor gamers want Epic Games onthulde een demo van Unreal Engine 5 🎮. Ook als je niet van gamen houd is het de moeite waard om te bekijken welke kant de techniek op gaat. Games lijken steeds meer op interactieve films.
Games hebben nogal wat ontwikkelingen doorgemaakt in de afgelopen jaren. Vroeger deden ontwikkelaars er alles aan om ruimte te besparen zoals bij de audio van Mario World. Mind is blown.
Deze Japanner maakt een tekening van elke maaltijd die hij eet en Bea en Alan Daniels laten in hun portfolio een indrukwekkend aantal technische illustraties zien. Als laatste nog even van een illustratie naar een optische illusie.
🌎Nog niet genoeg gezien? Bekijk mijn: Website / Twitter / Instagram
✉️ Mail mij op hello@piet.re of door gewoon op deze email te reageren. 
👨‍💻Samen is alles leuker. Deel Pieter’s Post met een vriend(in)!
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Pieter met Revue.
Geschreven in de nacht 🌕