Bekijk profielpagina

Pieter's Post - 🍣 800$ Sushi Thuisbezorgd

Revue
 
 

Pieter's Post

22 juni · Editie #108 · Bekijk online
Elke week het beste van het internet in je inbox. In vorige edities leerde je onder andere hoe je met je motor van hier tot Tokyo rijdt, welke Starbucks NOOIT je naam verkeerd spelt en het mysterie van The Death Valley Germans.

Niet gedacht dat ik Old Town Road nog een keer wilde horen maar voor deze cover maak ik een uitzondering 🎶🐴.
Hobbies gaan veel dieper dan je als buitenstaander ziet. Voor mij is een vishengel gewoon een vishengel🎣 Maar als je een liefhebber bent kun je tientallen soorten opnoemen om over verschillende soorten aas nog maar te zwijgen. Zo heeft elke hobby zijn ongeschreven regels en diepte. Pak je je skateboard bij de trunks vast dan “mall grab” je hem en sta je voor schut. Bepaalde schakelgroep op je wielren fiets? Amateur. Een buitenstaander ziet geen verschil.
Hetzelfde had ik met toetsenborden ⌨️. Ik kwam Mechanical Keyboards tegen op Reddit. Als je geen idee hebt wat de verschillen zijn met “normale” toetsenborden wordt hier de basis uitgelegd.
Net zoals met vishengels is er een oneindige hoeveelheid aan opties beschikbaar. Van verschillende toetsenbord caps, layouts tot schakelaars en zelfs stukjes kunst verwerkt tot toetsen. Iedereen heeft zijn persoonlijke smaak. Je kunt ze ook helemaal zelf bouwen naar eigen voorkeur. Het geluid is vooral heel ontspannend.
Wat is de vishengel van jouw hobby? Laat het weten door te reageren op deze email!
Nu we toch op de nerd tour zijn, op deze subreddit zijn mensen bezig met het bedenken van nieuwe werelden 🌍. Van het maken van landkaarten tot attributen voor andere werelden. Deze 3D kaarten passen er mooi bij 🗺.
De eerste indruk in een nieuw land is vaak de taxi van het vliegveld naar de stad. Hier proef je voor het eerst de sfeer. Nu dat lastig is je kun wel Drive and Listen gebruiken 🚕. Zo heb je toch het gevoel dat je in een stad hier ver vandaan uit het raam kan turen 🌆.
Dit artikel over waarom je een nieuwe computer monitor moet kopen is vrij nerdy. We hebben het al over mechanische toetsenborden gehad dus dit kan er ook nog wel bij 🖥. Het legt uit waar je op moet letten, ideaal voor de thuiswerkers.
Sommige TV series beginnen fantastisch maar worden een seizoen later dramatisch slecht. Gelukkig kun je op TV Chart checken hoe de kwaliteit verloopt. Een goed voorbeeld om te zien of het werkt is natuurlijk Game of Thrones 📺.
Een beetje millennial laat regelmatig eten thuisbezorgen na een avondje cocktails tanken. Als je het wat beter aan wilt pakken, Masa is een New York’s restaurant dat een sushi box thuisbezorgt… voor 800$ 🍣.
YouTube heeft echt alles. Zo kijk je een college Science Fiction schrijven en vervolgens ben je 2 uur video’s over scooter tuning aan het kijken 🛵😂
Links Links Links
🌎Nog niet genoeg gezien? Bekijk mijn: Website / Twitter / Instagram
✉️ Mail mij op hello@piet.re of door gewoon op deze email te reageren. 
👨‍💻Samen is alles leuker. Deel Pieter’s Post met een vriend(in)!
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Pieter met Revue.
Geschreven in de nacht 🌕