View profile

Het Nieuwsbriefje - Het beste advies dat je ooit kreeg

Revue
 
 

Pieter's Post

June 24 · Issue #56 · View online
The best of the web, straight to your inbox.

Halloooo, allereerst heb ik hier een softijsje voor je🍦In deze bloedhitte kan je die vast gebruiken☀️🏖. We beginnen met een long read die je op het puntje van je stoel zet. En eindigen met een nieuwe rubriek met daar tussen een beetje van alles…🍔
Malaysia Airlines Flight MH370: Where Is It?
Ziek van Drinken
Naast de opmars die vegetarisch eten maakt zijn ook alcoholvrije producten een trend. Alcohol vrij bier kennen we al langer. In 1989 introduceerde Heineken al het alcoholvrije Buckler bier. Toen Youp van ’t Hek het in zijn oudejaarsconference belachelijk maakte verdween het al snel uit de schappen.
Nu een paar generaties verder lijkt alcoholvrij weer terug te zijn. Het beperkt zich ook niet meer tot alcoholvrije drankjes maar een groter aanbod aan alcoholvrije ervaringen. De huidige generatie is zich meer bewust van gezond leven, levensstijl is een mode accessoire geworden en daar past minder alcohol bij. 
Investeerders en grote brouwers als Heineken en AB InBev zetten hier groots op in. Cocktail bars die de ervaring van een bar hebben maar alleen alcoholvrije drankjes schenken schieten uit de grond in New York.
Gaat dit in Nederland ook aanslaan? Of is het drinken van alcohol te erg verweven in onze cultuur?
People are sick of drinking. Investors are betting on the 'sober curious'
Een portie links voor je week
Ganbreeder AI: Has Science Gone Too Far?
Leonardo Da Vinci's Aantekeningen
Hold My Red Bull: RC Helicopter Stunts
Jay-Z hoort voor het eerst de beat van Dirt Off Your Shoulder.
Hot dog - Korean street food
Featured
Het lijkt mij leuk om andere mensen bij dit nieuwsbriefje te betrekken. Daarom elke week een aantal tips en inspiratie van iemand anders!
Loek Barendrecht (@loekbarendrecht)
Het beste advies dat je ooit gekregen hebt.
Het beste advies ooit kreeg ik van mijn oom. Ga je dromen achterna en geef ze nooit op. De weg is lang en hobbelig maar wanneer je iets doet wat je leuk vind heb je het geluk waar je naar zocht gevonden. Een beetje cliché maar hij had volledig gelijk.
Je favoriete tech trucje
Ik heb erg veel baat bij de klittenband strips die op de achterkant van mijn laptop zitten. Hierdoor kan ik moeiteloos mijn harde schijven aan mijn laptop plakken. Niet bijzonder technisch maar wel super handig!
Je favoriete tool
Mijn Zhiyun crane V2 Camera Stabiliser in combinatie met mijn GH5. Omdat deze setup zo licht is ben je enorm wendbaar en kan je shots maken die niet te maken zijn met grotere camera systemen.

Gefeliciteerd, je hebt het einde gehaald 🎉🎉🎉! 
📝Spelfoud gezien, feedback of een idee voor het Nieuwsbriefje? Laat het me weten!
✉️ Mail mij op hello@piet.re
👨‍💻Samen is alles leuker. Deel het nieuwsbriefje met een vriend(in)!

Did you enjoy this issue?
If you don't want these updates anymore, please unsubscribe here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Powered by Revue
Written at night 🌕